041 732 957 POVPRAŠEVANJE

Digitalni tisk

Digitalni tisk je prinesel pravo revolucijo, saj zagotavlja visoko kvaliteto odtisa tudi v manjših nakladah po ugodni ceni, prav tako pa lahko pri nas izbirate tudi med različnimi mediji. Ena izmed naših prednosti je, da vam zagotavljamo hitro izdelavo reklamnih materialov, hkrati pa vam ponudimo tudi pestre možnosti oglaševanja, da bo vaše reklamno sporočilo zares doseglo želeni namen.

Reklamne table in totemi

Reklamna tabla ali totem je eden izmed preverjeno učinkovitih načinov povečanja prepoznavnosti podjetja ali blagovne znamke, vendar je hkrati zelo pomembno, da je izdelek profesionalen. Na podlagi naših bogatih izkušenj vam bomo svetovali, kateri tip reklamne table je najbolj primeren za vas, poleg tega pa bomo glede na vaše želje pripravili atraktivno grafično podobo, ki bo nemudoma pritegnila pozornost.

3D svetlobni napisi

Svetlobni reklamni napisi so izjemno učinkovit medij za promocijo podjetja ali novih izdelkov. Tovrsten način oglaševanja v trenutku pritegne poglede, poleg tega pa vam je reklama zagotovljena podnevi in ponoči. Svetlobne napise lahko opremimo tudi z različnimi svetlobnimi efekti, da vzbudijo še večjo pozornost in zanimanje potencialnih strank.

Avto grafika

Glede na to, koliko časa preživimo na cesti, je postalo oglaševanje s pomočjo avto grafike eden izmed priljubljenih načinov. Tudi avtomobili lahko celostno zaokrožijo podobo ter prepoznavnost vašega podjetja, hkrati pa vozila na ta način preoblikujete v tako imenovane potujoče reklame. Avto grafika mora biti izdelana iz kvalitetnih materialov z dolgo življenjsko dobo, zato pri nas uporabljamo materiale svetovno priznanih proizvajalcev z zagotovljeno dolgo obstojnostjo.

Oblikovanje in grafična priprava za tisk

V zadnjem času je trg precej zasičen z različnimi načini oglaševanja in v poplavi konkurence je toliko bolj pomembno, da izstopite iz množice. Naša kreativna ekipa ima bogato znanje s področja grafičnega dizajna, prav tako pa kot ponudniki oglaševanja poznamo številne skrivnosti in vam bomo pomagali oblikovati oglas, ki bo resnično dosegel želeni cilj.

© SAX REKLAME d.o.o. all rights reserved