041 732 957 POVPRAŠEVANJE

O podjetju

Podjetje SAX REKLAME d.o.o. (SAX REKLAME) je na trgu prisotno že od leta 1998 in zadovoljni smo, da smo s trdim delom, trudom ter zagnanostjo razširi obseg našega dela in postali eno izmed prepoznavnih imen na področju oglaševanja v Sloveniji.

Ena glavnih prednosti podjetja je mlada in zagnana ekipa, ki si vsa leta prizadeva za izboljševanje naših storitev, ponudbe in sodelovanja z našimi partnerji. Obseg storitev smo izpopolnili tako, da lahko strankam na enem mestu zagotovimo vse, kar potrebujejo za kvalitetno oglaševanje svojega podjetja. Z našo mrežo oglaševalskih površin, ki vključuje velike in standardne panoje po Sloveniji zagotavljamo pokritost in hkrati omogočamo ciljno komuniciranje.

Pri delu stavimo na oseben pristop, zato prisluhnemo vašim željam ter vam zagotovimo pripravo oglaševalskih kampanj od idejo do izvedbe – po konkurenčnih cenah in z zagotovljenimi učinki.

VIZIJA

Še naprej želimo ostati prepoznavni kot zanesljiv in kvaliteten izvajalec oglaševalskih kampanj, poleg tega pa bomo še naprej izpopolnjevali naše storitve ter vam vedno zagotovili le najboljše.

© SAX REKLAME d.o.o. all rights reserved