041 732 957 POVPRAŠEVANJE

Jumbo panoji

Jumbo panoji (billboard) so ena izmed priljubljenih oblik oglaševanja, ki zagotavlja optimalno razmerje med učinkovitostjo oglasov in ceno. Jumbo panoji pritegnejo pozornost populacije med vožnjo, ko so ljudje sproščeni in dojemljivi za informacije.
Naše lokacije za jumbo plakate so izbrane strateško in zagotavljamo vam odlično pokritost tako lokalno kot po vsej Sloveniji, s čimer boste lahko dosegli vse ciljne skupine, ki jih želite.

Mega panoji

Mega panoji so izredno opazni in so eno najbolj učinkovitih orodij klasične promocije, saj nemudoma pritegnejo pozornost. Glede na velikost mega plakati omogočajo jasno in prepričljivo izpostavitev želenega sporočila.
Pomembno je, da je dizajn plakata dovršen ter da so na njem izpostavljene vse pomembne informacije, saj boste le na ta način dosegli želene učinke. Na pomoč vam bo priskočila naša kreativna ekipa, ki vam poleg oglaševanja zagotavlja tudi profesionalno grafično oblikovanje in tiskanje plakatov.

Mobilni panoji

Mobilni reklamni panoji vam omogočajo, da predstavite vašo ponudbo želeni ciljni skupini kjer koli, saj vam v sklopu ponudbe zagotovimo celotno pripravo oglasov ter začasno postavitev na izbrani lokaciji. Mobilni panoji so idealna izbira za enkratne dogodke, kjer želite doseči prepoznavnost.
Mobilni panoji so na voljo v dveh velikostih, in sicer v izvedbi 12 m2 (jumbo ) in 44 m2 (mega) panoji.

Panoji na javni razsvetljavi

Panoji na javni razsvetljavi so priljubljen, cenovno ugoden in učinkovit način oglaševanja. Njihova prednost je, da so zelo vidni, saj so pritrjeni na drogove javne razsvetljave in jih je mogoče postaviti tudi več zapored. Oglasni pano je dvostranski ter omogoča nameščanje tudi na najbolj ekskluzivnih lokacijah v centru mesta ali ob trgovskih centrih.

Malo plakatiranje

Malo plakatiranje je idealna izbira za vse, ki želijo svojo ponudbo izpostaviti na čim več mestih. Storitev je cenovno ugodnejša in omogoča doseganje odličnih rezultatov. Zagotovili vam bomo oglasne površine na privlačnih lokacijah z možnostmi plakatiranja po meri naročnika.

© SAX REKLAME d.o.o. all rights reserved