041 732 957 POVPRAŠEVANJE

Reklamne table in totemi

Želite izstopiti iz množice?
Odločite se za reklamno tablo, ki bo povečala prepoznavnost vašega podjetja!

Reklamna tabla ali totem je eden izmed preverjeno učinkovitih načinov povečanja prepoznavnosti podjetja ali blagovne znamke, vendar je hkrati zelo pomembno, da je izdelek profesionalen. Na podlagi naših bogatih izkušenj vam bomo svetovali, kateri tip reklamne table je najbolj primeren za vas, poleg tega pa bomo glede na vaše želje pripravili atraktivno grafično podobo, ki bo nemudoma pritegnila pozornost.

Pri izdelavi reklamnih tabel uporabljamo kvalitetne materiale (aluminij, inox, PVC, plexi steklo), ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo in trpežnost. Napise izdelamo iz kakovostnih folij, življenjsko dobo pa jim podaljšamo z dodatno UV zaščito.

Reklamne table in totemi so lahko zunanje osvetljeni z reflektorji, ali notranje osvetljeni z led ali fluo osvetlitivijo.

Od ideje do izvedbe

Za vrhunski končni rezultat so pomembne vse faze izdelave, zato vam že na začetku pomagamo izbrati primerne dimenzije in materiale za vašo reklamno tablo, nato v skladu z vašimi željami pripravimo atraktivno grafično podobo, izdelamo želeno tablo in izvedemo montažo na izbrani lokaciji.

Fotogalerija

Več fotografij Pošljite povpraševanje

© SAX REKLAME d.o.o. all rights reserved